0

Zonnecreme gezicht vette huid

Een geleidelijk proces dus! Liefs, mex diath Geplaatst: 15:06 spot, welke zelfbruinde creme heb jij dan? Maar ik heb het van mijn schoonheidspecialist gehoord, misschien dat je nu geen last hebt, maar als de zon begint te schijnen en jij gaat met je gezicht in de ozn, kunnen de pigment vlekken erg gaan aanwakkeren, ik ben er voorzichtig mee, ik begrijp. Groetjes Spot Geplaatst: 18:02 hoi! Het is natuurlijk ook voor iedereen anders, geen huid is hetzelfde. Bij mij werkt een zelfbruiner best goed, gelukkig hals maar, want dan heb ik van de zomer toch nog een beetje kleur in mijn gezicht. Echt balen dat dit voor jullie (Diath en Mex) niet werkt! Ik gebruik momenteel biotherm Self Tanning face gel, je hebt deze in twee kleuren, ik heb nu de lichtste (fair skin) maar in de zomer ga ik misschien een teintje donkerder. Deze vind ik prettig omdat het een gel is en geen creme. Het trekt dus beter in en je kunt verder gewoon je eigen produkten erbij blijven gebruiken. Hierbij ter info nog iets wat ik online heb gevonden: de huidige zelfbruiningsprodukten zijn onschadelijk en vormen een veilig alternatief voor de zonnebank voor wie een bruin kleurtje wil hebben.

zonnecreme gezicht vette huid

10 Best Face Cleansers for Acne-Prone skin - dermstore

Doeg meiden, fijne (werk)week! Liefs van Spot mexicang geplaatst: 11:38 hey meiden! Diath, la roche posay kan je halen bij de apotheek! Niet alle apotheken hebben het, maar dan niet kan je ook eerst even bellen en dan weet je waar je naartoe kunt gaan. Ik heb de fluide, die ik dun en laat absoluut geen vette laag achter en gaat ook niet glimmen! Dat is iets wat ik echt niet wil, want ik heb een ietwat vettere huid, dus dan moet ik geen glimspul. Clinique heeft ook een fctr 50, maar is een creme en glimt! Wel komen ze binnenkort met een nieuwe zonlijn, dus wie weet ook een fluide. Heb alleen nu wel de fctr 30, de 50 was op Spot, ook ik ben van mening dat de zelfbruiners niet goed zijn hoor. Het klopt, van die eiwitten, maar ook ik had er last van en kreeg meer pigmentatieproblemen door de zelfbruiner. Ik had de zelfbruiner van Lancome, speciaal voor het gezicht. Ik kon 'm een hele poos zonder problemen gebruiken en toen ineens was het zichtbaar!

zonnecreme gezicht vette huid

gaat het met jullie? Spot Geplaatst: 10:43 Hallo allemaal! Inmiddels weer 'die' periode van de maand weer gehad, pffff gelukkig maar. Ben meteen maar even lekker los gegaan dit weekend met een paar vriendinnen, we zijn al.30 uur begonnen en ik werd.30 uur door mijn vriend opgehaald. Twaalf uur lang aan de borrel, heerlijk! Diath, ik weet niet waar je dat verhaal vandaan hebt? Misschien dat de zelbruiner die jij gebruikt anders werkt, maar de zelfbruiners die ik af en toe gebruik gaan een proces aan met de eiwitten op je huid waardoor je een lekker kleurtje krijgt en dus niet door je pigment. Het is soms wel zo dat je pukkeltjes. Wat beter ziet, dat komt omdat je huid daar poreus is en hierdoor wat sneller vekleurt. Ik heb gisteren voor het eerst weer een beetje zelfbruiner gebruikt en ik ben niet ontevreden, heb een klein beetje kleur in m'n gezicht! Ga het vanavond meteen nog een keertje doen.

Damesverzorging ontdek het aanbod Gratis bezorging de bijenkorf

' t, rimpelt, linkedIn

Nu gebruik ik niets meer van dat, deze zomer wordt de eerste zomer dat ik de zon aanga met een zonnebrandcreme zonder parfum en dan is het afwachten of dit echt de boosdoener was bij mij! Liefs, mex diath Geplaatst: 16:54 hoi mex. Laat je weten hoe de even better bevalt? En is die la roche fijn? Krijg je daar geen glimhoofd van? En waar kun je die kopen? Spot, ik moet me idd de kop niet laten gek maken door dat mens maar goed, ik ben daar gevoelig voor, als mensen me te lang aankijken voel ik me onbehagelijk. Mex, ja erg heh, dat heb ik ook lees ik iets wil ik het ook, dus jij hebt gelezen cellulite dat laseren niet helpt? Ik kan het pas zeggen tegen nadat ik de volgende keer het heb gedaan,1 geluk via ziekenfonds krijg je een gedeelte weer terug. Dus jullie doen dus altijd factor 50 op? Zelfbruiners moet je echt niet doen meiden, wordt het echt erger trekt alsware je pigment naar boven, en bij ons ligt die pigment meer naar boven dan andere mensen. Leonore99 Geplaatst: 17:59 hoi, ik vrees dat mijn pigmentprobleem ook dit jaar er weer gewoon zit.

Ben vandaag toch naar de winkel gegaan voor de 'even better' van Clinique. Staat ook op, echt 4-6 weken goed smeren met een bescherming eroverheen. Afwachten wat ie doet. Meisje wat mij hielp vond dat mijn huid mooi was Kijk eens beter, dacht ik nog. En ik had niet eens foundation op! Spot, wat je zegt over zelfbruiners en eiwitten klopt. Heeft mijn dermatoloog ook gezegd. Maar toen wisten we nog niet dat het bij mij hoogstwaarschijnlijk met parfum te maken heeft. Dat zit ook in die zelfbruiners. Dus toen werden de vlekken erger.

zonnecreme gezicht vette huid

Durf je dat denk je? En dan als laatste. Ik vind het echt zo vervelend dat je je zo voelt. zwaai, zwaai liefs, Spot mexicang geplaatst: 15:25 hello Tja. Houdt het jullie ook soms bezig, of dit verband met elkaar kan houden? Of ben ik te neurotisch? Spot, ik gebruik idd la roche posay. Vandaag geruild voor de fluide, de creme is mij te vet en de fluide is ideaal. Lekker luchtig en beschermt voor uva en uvb! Dat ie beide doet. Want uva is de grootste boosdoener wat pigmentatie betreft.

Pigmentvlekken gezicht - medisch Forum

Maar als ik jouw lijstje zie, denk ik niet dat het veel uitmaakt? Je buurvrouw is een heks, laat je niet gek maken! Leonoor, heel graag gedaan hoor! Vichy en laser la roche possay kun je trouwens alleen in de apotheek kopen en dus niet bij de drogist. En voor de zekerheid nog even een kleine toevoeging; als ik een kleurtje heb van de zelfbruiner, sla ik de foundation over! Kissy, ik denk dat je tijdens jouw behandeling ook beter even geen zelfbruiner kunt gebruiken. Volgens mij werkt die dermamelan creme namelijk een beetje blekend, en dat botst dan met elkaar. Wat raar dat het nu stilstaat? Ik hoop nog steeds dat dit de oplossing voor je is en dat je de zomer goed doorkomt, echt zonde om weer zoveel binnen te zitten! Ze beweren trouwens dat je na deze behandeling gewoon weer in de zon kunt zitten, zolang je de nabehandeling zonnebrand blijft gebruiken. zonnecreme gezicht vette huid

S zomers wel als de zon echt schijnt. En leonore, ik herken het wel om in de zomer zoveel binnen te zitten, dat heb ik afgelopen jaar ook gedaan, elke keer smeren, in de schaduw zitten. Eigenlijk was ik bang voor elke zonnige dag, terwijl ik de zomer altijd geweldig vond. Hopelijk komen de vlekken niet meer terug, maar dat moet ik eerst eens afwachten. Op het moment zie ik geen verbetering of vooruitgang meer in mijn vlekken, ze zijn stukken vervaagd en sommigen weg, hopelijk blijft dit. Liefs Kissy, spot Geplaatst: 21:22 Hallo! Mex, light ik zat al te wachten op een berichtje van. Was zo benieuwd of je zwanger was. Bij mij is 'het' morgen weer zover en gezien de enorme pukkel op mijn kin en een duidelijk aanwezige snor (aaaah!) voel ik de bui alweer hangen! Wij gebruiken trouwens dezelfde zonnebrand, fijn is die he? Ik smeer 'm ook echt elke dag, het hele jaar door (dus ook 's winters!). Diath, je schrijft dat ik veel cremetjes gebruik.

Anthelios: schoonheids- en verzorgingsproducten van la roche

Een smeersel van Bergman, wat een lasereffect zou hebben, maar daar moet je wel voor betalen: 239! Daarnaast nog een produkt van Chanel: le blanc, wat als primer werkt en goed zou egaliseren. Mag ook wel, is meer dan 80, maar na het lezen van zoiets, ben ik altijd wel gevoelig hoor, moet me inhouden om niet meteen naar de stad te rennen! Inmiddels zijn de dagen van menstruatie alweer bijna voorbij, het was dus wachten op rode duivels en ben dus nog niet zwanger. Mocht het de volgende ronde niet lukken, wil ik naar de huisarts en zal zeker de combinatie zwanger worden en pigmentatie bij haar neerleggen! Vonkje lieverd, ik denk aan je! Geplaatst: 18:56, hoihoi allemaal, leuk om te lezen wat iedereen smeert of juist niet om z'n pigmentvlekken tegen te gaan. Zelf durf ik geen zelfbruinende gezichtscreme te gebruiken omdat ik snel last heb van acne en er niet zo'n goede ervaringen mee heb ( wat acne betreft) Vorig jaar heb ik het een poos gesmeerd en kreeg meer last van puistjes. Daarom gebruik ik nu alleen nog maar produkten via de schoonheidsspecialist, ik durf geen produkten bij een drogisterij of zo te kopen, bang dat ze er te weinig vanaf weten of geparfumeerd zijn. En inderdaad Mex, wrinkles altijd zonnecreme op doen ook in de winter en met bewolkt weer. Dat doe ik ook dagelijks maar ik herhaal dat niet.

zonnecreme gezicht vette huid

Morgen, of straks nog, wil ik van Clinique de 'even better skintone' gaan kopen om te proberen. Ik was vandaag bij de tandarts en las daar in een tijdschrift een artikel over pigmentvlekken. In dat artikel werd gezegd dat het smeren van de creme die je van de dermatoloog krijgt, bij teveel smeren nog donkerdere vlekken krijgt. De mijne ligt ook nog onaangebroken in. Toen ik dat maanden terug las, besloot ik om het niet te gebruiken, ook al zeiden ze bij het snip dat het geen kwaad kon. In dat artikel staat ook het dat het effect van lasers nog niet echt bewezen. Eenmaal pigmentvlekken betekent dat ze eigenlijk niet meer weggaan, maar medicatie dat je wel kunt proberen te voorkomen dat het erger wordt. Altijd factor 30 of hoger gebruiken! Iedere dag, ongeacht wel seizoen dan ook. Er stonden een paar smeersels in die bewezen hun werk doen, mits je volhoudt en een hoge factor eroverheen smeert. Voor mij was de Clinique een interessante, de anderen ook wel, maar niet voor mijn huid.

Verzorgingsproducten van la roche-posay

Ik zou graag gepersonaliseerde e-mails met aanbiedingen en cancun nieuwtjes van la roche-posay moet minimum 16 jaar zijn om je aan body te melden voor kan jezelf op elk gewenst moment weer uitschrijven via de link in alle communicatie die wij roche-posay zal jouw gegevens gebruiken. Voor meer informatie over hoe wij jouw persoonsgegevens gebruiken, verwijzen wij je naar onze privacyverklaring. La roche-posay is onderdeel van l'oréal nederland. Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, links, inloggen. Index huidaandoeningen pigmentvlekken gezicht, auteur, onderwerp: pigmentvlekken gezicht mexicanG, geplaatst: 16:31, hey meiden! 'grappig' om de smeerrituelen te lezen. Ikzelf reinig eerst mijn gezicht, dan creme van Clinique en daaroverheen factor. Momenteel die van la roche posay. Vandaag nieuwe gehaald, maar zo stom geweest om de creme te kopen ipv de fluide. En ik kan de bon niet meer vinden. Dan even in laten trekken en dan een foundation van clinique.

Zonnecreme gezicht vette huid
Rated 4/5 based on 844 reviews
SHARE

zonnecreme gezicht vette huid Vyzakehi, Wed, June, 13, 2018

Cicaplast, gel B5, accelerator voor herstel van de epidermis 9026Cicaplast / lippenVoeden / / lippenVoeden / kalmeren. Cicaplast, lippen, herstellende lippenbalsem 6221Cicaplast Balsem / alle zones, alle soorten irritatievoeden / / alle zones, alle soorten irritatievoeden / kalmeren. Cicaplast, balsem B5, kalmerende, herstellende balsem 20649Cicaplast Wasgel / zuiverenVoeden / / zuiverenVoeden / kalmeren. Cicaplast, wasgel B5, zuiverende kalmerende wasgel, thermaal bronwater (1 product). De kalmerende en verzachtende kracht van een water dat van nature rijk is aan antioxiderend Selenium.

zonnecreme gezicht vette huid Izukuje, Wed, June, 13, 2018

Texturen op maat, afgestemd op elk type huid en zonnestraling. Cicaplast (6 producten een volledig gamma die de wondheling versneld en onmiddellijk verzachting brengt in geval van geïrriteerde huid, kloven, wondjes, brandwondjes of na dermatologische behandelingen. Helpt littekens te voorkomen. 4251Cicaplast Gel / na een dermatologische / na een dermatologische behandeling.

zonnecreme gezicht vette huid Ikiwucih, Wed, June, 13, 2018

Home verzorgingsproducten van la roche-posay, per behoefte, anthelios (24 producten). Een zeer hoge bescherming met extra sterke uva-filtering. Zonder parfum, zonder parabenen, niet comedogeen.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: