0

Mijn benen worden niet bruin

Ik voel met mijn reviews hand aan zijn lul die alweer slapper is geworden en haal voorzichtig dit kostbare gevaarte uit mijn anus. Ik zak door mijn knieën en lik zijn pik schoon. Terwijl hij helemaal onder het sperma bier zit dat zelfs een beetje bruin is haal ik mijn tong over dit heerlijke apparaat! Daar moet je zuinig mee omgaan denk ik nog. Het is intussen alweer veel te laat geworden maar aangezien wij nooit vroeg op feestjes komen is er nog niets aan de hand. Ik ga me nog gauw even fatsoeneren in de badkamer terwijl hij achter mij aanloopt om hetzelfde te doen. Na een wasbeurt stappen we in de auto om te gaan. Onderweg bedacht ik wie er eigenlijk zouden komen vanavond. Nico, diegene die het feestje organiseert is een goeie vriend van Mario. Hij heeft een vriendin waar ik goed kan mee opschieten. We zoeken elkaar nog wel eens op als de mannen aan het werk zijn om dan samen leuke dingen te doen.

mijn benen worden niet bruin

Heerlijk In de tuin - sexverhalenstek

Heerlijk is het om zo caudalie geneukt te worden! Zijn ballen kletsen tegen mijn kutlippen aan en hij drukt zijn paal tot aan de wortel in mijn anus. In en uit gaat het terwijl ik mijn zoveelste orgasme voel opkomen. Ik voel dat Mario het ook niet lang meer houdt en hij valt over me heen terwijl hij mijn tieten door mijn bloesje heen grijpt en ze flink masseert. Beiden kreunen we en voelen we het orgasme aankomen. De laatste stoten en nu beukt hij zijn lul de laatste keer erin. Ik knijp al mijn spieren samen en probeer zijn pik uit te melken. Ik voel zijn hete zaad in mijn darmen spuiten. Tegelijk kom ik ook klaar van dat heerlijke gevoel. En nog een keer stoot hij om de rest van zijn zaad te lozen. Wat een zalig gevoel is dat toch. Uitgeput gaat hij weer rechtop staan terwijl zijn lul nog in mijn kont zit.

mijn benen worden niet bruin

weer een aardige afmeting heeft aangenomen en hij gaat staan om hem dan ook maar weer te gebruiken. Hij legt zijn eikel tegen mijn kut en ramt hem in een keer naar binnen. Door deze pijnlijke scheut die door mijn lichaam schiet krijg ik weer een orgasme. Ik schok over mijn hele lichaam en voel mijn kut tot de baarmoeder gevuld! Dan begint hij te pompen met lange halen. In en uit met een flink beukgehalte. Ik probeer met mijn hand zijn ballen te pakken maar hij heeft zo'n hoog tempo dat ik alleen zijn heerlijk paal in mijn kut heen en weer voel schuiven. Dan opeens haalt hij hem eruit en legt hem voor mijn kontgaatje. Ik zet me schrap en voel hem naar binnen glijden. De lul is toch nog net iets dikker als de hals van het flesje maar gelukkig is hij kletsnat.

Hoe mijn vrouw me tot (toilet)slaaf maakte

Gratis Sexverhalen en Dating

Dan voel ik iets kouds tegen mijn anus drukken en ik begrijp al gauw dat hij zijn flesje naar binnen probeert te werken. "Oh, wat is dat geil" kreun ik en al gauw voel ik de rand van de top van het flesje in mijn anus verdwijnen. Door deze koude aanraking krijg ik opeens een orgasme. En ik steek mijn vingers diep in mijn kut. Ik kreun en voel dat Mario het flesje verder duwt. Langzaam gaat het er verder in en omdat het niet de eerste keer is dat er iets in mijn kontje zit gaat het vrij gemakkelijk. Dan voel ik dat hij het flesje omhoog drukt zodat het bier wat er nog in zit in mijn darmen loopt. Spontaan krijg ik weer een orgasme en verlies haast mijn bewustzijn zo lekker voelt dat. Dan haalt zij haarband het flesje er weer uit en uiteraard loopt het bier er weer uit. Ik voel hoe zijn tong laser over mijn anus glijd en hoe hij het bier wat eruit loopt opgelikt. Natuurlijk kan hij lang niet alles oplikken en ik voel ook wat bier door mijn kut lopen.

Dit keer heeft hij het blijkbaar voorzien op mijn anus want dan voel ik zijn tong er rondjes omdraaien en zachtjes dringt hij binnen. Ik probeer te ontspannen zodat zijn tong naar binnen glijd. Na een paar keer in en uit gehaald te hebben voel ik hem nu er nu helemaal in te steken. Binnenin voel ik zijn tong draaien en het maakt me helemaal gek. Met mijn ene hand nog steunend grijp ik met mijn andere hand naar mijn klitje. Oh, om gek van te worden. Ik neem mijn klitje tussen mijn vingers en masseer hem zachtjes terwijl Mario nog steeds mijn anus uitlikt. Dan voel ik zijn tong mijn kont verlaten en ik voel een vinger het nu kletsnatte gaatje binnendringen. Ik druk mijn kontje iets verder omhoog en beweeg mijn vingers intussen over mijn klitje en af en toe in en uit mijn kutje. Ik voel dat zijn vinger probeert mijn kontgat op te rekken dus probeer ik me te ontspannen. Na een paar seconden haalt hij zijn vinger er weer uit en als ik achterom kijk zie ik hem nog een slok bier nemen.

Nog een schok, en nog een, vullen mijn mond met het heerlijk scherp gekruide sperma. Ik slik en slik nog een keer en blijf behoedzaam zuigen tot de laatste druppel achter in mijn keel is verdwenen. Dan lik ik nog een paar keer flink langs zijn paal omhoog om geen druppel te verliezen. Ik zie dat Mario aan het bekomen is van zijn orgasme en kijk met een glimlach omhoog. Toch blijf ik zijn lul nog enige tijd likken terwijl deze slapper wordt. Ik lik zijn ballen en neem deze een voor een in mijn mond. Ik vind dat zo heerlijk dat zachte warme vlees. Als Mario na enige minuten is bekomen van zijn orgasme en weer een slok bier heeft genomen zegt hij. "Draai je eens." ik sta op en met een twinkeling in mijn ogen draai ik me langzaam om en buig voorover zodat ik met mijn handen op de salontafel leun. Ik voel dat Mario mij rok omhoog slaat en ik steek mij heerlijke kont ver naar achteren en spreid mijn benen een beetje. Ik weet dat mijn kletsnatte lipjes nu naar achteren puilen en een beetje open staan. Ik voel hoe de tong van Mario van onderaf door mijn grotje glijd, helemaal tot aan mijn anus.

Lijst van uitdrukkingen en gezegden

Ik leg mij vinger tegen zijn anus en druk voorzichtig mij vinger naar binnen. Terwijl ik het tempo verhoog zuig prevage ik extra hard om hem zoveel mogelijk te verwennen. Ik laat mijn vinger langzaam in en uit zijn anus glijden. Ik zie dat Mario zijn hoofd achterover gooit en zachtjes kreunt. Ik voel dat zijn pik begint te schokken en weet dat het niet lang meer duurt. Ik neem nu zijn pik helemaal tot achter in mijn keel. En ik slik hem nog verder door zodat mijn lippen tot aan zijn schaamhaar komen. Door mijn keel samen te knijpen masseer ik zijn lid nog extra. Mario kreunt nu luider. Ik zuig mijn wangen hol totdat ik zijn warme zaad achter in mijn keel voel stromen. Langzaam maar zuigend ga ik omhoog om dat heerlijke zaad op mijn tong te proeven. mijn benen worden niet bruin

Zo nu en dan helemaal tot achter in mijn keel. Dan hoor ik mario zeggen. "Je mag hem niet loslaten tot ik kom!" En langzaam staat hij. Natuurlijk wil ik hem gehoorzamen en dus beweeg lichtflits ik mee terwijl ik zorgvuldig zijn lul tussen mijn zachte lippen houd. Nu mario helemaal rechtop staat, sta ik voorovergebogen voor hem met mijn ene hand nog om zijn zak en mijn andere hand steunend om zijn heup. Langzaam loopt hij naar de keuken terwijl ik langzaam achteruit met hem mee loop. Zorgvuldig zijn lul masserend met mijn mond. Hij loopt naar de koelkast en pakt een fles bier terwijl ik nog steeds heerlijk aan het pijpen ben. Het valt niet mee om zijn lul in mijn mond te houden tijdens het lopen maar het maakt mij extra geil. Ik voel al een straaltje vocht langs mijn benen naar beneden lopen. Langzaam lopen we terug naar de bank en hij gaat voorzichtig zitten. Ik ga nu op mijn knieën voor hem zitten en hij zet zijn benen achter mij op de salon tafel.

Mijn, buurmeisje

En zijn lul schuift al groeiend langzaam tot achter in mijn keel. Zolang als dat ik kan masseer ik zijn lul en zak zachtjes met mijn mond. Langzaam begint die heerlijke pik te groeien zodat al gauw zijn zak uit mijn mond glip. Met mijn linkerhand pak ik zijn ballen vast om ze te masseren. Zijn lul is nu aardig stijf en ik begin heerlijk te zuigen. Mijn tong draait om zijn eikel en ik beweeg rustig op en neer. Precies zoals hij het altijd heerlijk vind. Zo'n 25 cm gaat op en neer in mijn mond. Ik vind het heerlijk om te pijpen. Ik geniet er intens van om jongens (en niet alleen Mario als hij het toelaat) te verwennen. Met lange halen beweeg ik op en neer over zijn heerlijke lul.

mijn benen worden niet bruin

Ik ga naar beneden en Mario zit op de bank met de televisie aan. Ik ga naast hem zitten en kijk op de klok. Nog een half uur voor dat we moeten gaan. Ik vraag me af of ik nog wat kan verwachten in die tijd. Mario zet de tv uit en knoopt zijn broek los. Gelukkig denk ik, ik mag nog even. En zonder dat er een woord gesproken word klachten doet Mario zijn broek en onderbroek een eindje naar beneden zodat zijn slappe lul nivea zichtbaar werd. Ik buk mij over hem heen en neem zijn slappe lul met zak en al in mijn mond. Mm heerlijk dat zachte warme vlees wat zich nu al een beetje begint te vormen. Omdat zijn lul onmiddellijk begint te groeien heb ik moeite om ook zijn zak in mijn mond te houden.

Mijn eerste ervaring

Zoals hij mijn kutje likt, mario en ik hadden al heel wat seks gehad in ons leven. Ik als zijn mooie blonde vriendin was ook erg trots op hem want zoals hij mij tot een make orgasme brengt, keer op keer, zo kan niemand dat. Vanavond gaan we naar een feestje van Nico een vriend van Mario. Ik was al helemaal geil als ik alleen al dacht aan die avond. Ik vind het heerlijk om precies te doen wat Mario van me vraagt. Het is zelfs zo erg dat ik het heerlijk vind om gecommandeerd te worden en hem te gehoorzamen, wat hij ook wil! Eerst heb ik me lekker design gedoucht en opgemaakt voor het feestje. Ik heb een mooie witte bloes aangetrokken waarin mijn prachtige grote tieten doorheen schijnen. Ik draag eigenlijk nooit ondergoed omdat Mario dat niet wil! Onder mijn bloes heb ik een mooie zwarte rok aangedaan die tot net boven mijn knieën kwam.

Mijn benen worden niet bruin
Rated 4/5 based on 529 reviews
SHARE

mijn benen worden niet bruin Lygyk, Sun, April, 29, 2018

Op internet staan ook erg veel onjuistheden over hoe je het beste buikvet kunt kwijtraken. In dit artikel ga ik je 7 tips geven die wél echt werken en wetenschappelijk zijn bewezen. Na het lezen van dit artikel heb je voldoende kennis in huis om op een gezonde manier die strakke buik te krijgen waar je al zo lang van droomt. Inhoud van dit artikel: Dit is wat je gaat leren: Verschillen tussen buikvet bij mannen en vrouwen. Welke twee soorten buikvet er bestaan 4 meest gemaakte fouten bij buikvet verbranden 6 belangrijkste oorzaken van buikvet, waarom gezonde voeding het belangrijkste is bij buikvet verbranden.

mijn benen worden niet bruin Bimilyw, Sun, April, 29, 2018

Buikvet is voor de meeste mensen het vervelendste vet! Niet alleen omdat het vaak wordt gezien als onaantrekkelijk, maar ook omdat buikvet verbranden geen gemakkelijke opgave. Je hebt waarschijnlijk al hartstikke veel geprobeerd om buikvet te verliezen, maar zonder het gewenste resultaat.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: