0

Hoe maak je goede selfies

De foto zal wat rommeliger worden, maar het kan visueel interessanter zijn voor anderen om te zien. 3 Dit is een goede manier om selfies te maken in het openbaar als je een beetje onzeker bent. Hoe meer mensen op de foto staan, hoe meer de foto gedeeld zal worden. Als er meerdere vrienden op de foto staan zal de foto zich waarschijnlijk sneller decollete verspreiden. Deel 3 Het uploaden en beheren van je selfies 1 Experimenteer met filters. De meeste mensen die selfies maken, hebben ook een app op hun telefoon waarmee je de fotos een beetje kunt bewerken door middel van kleur en filters. Niet elke filter past bij elke selfie, dus probeer een beetje uit wat het mooiste effect geeft. De simpelste filters zijn zwart-wit en sepia, maar als jouw app meer opties heeft, probeer ze dan allemaal. Daar zijn die filters tenslotte voor. Andere populaire filters zijn filters die je foto oud, eng of romantisch doen lijken. Test ze allemaal uit en kijk welke het beste bij jouw selfie past. 2 Bewerk de foto. Als je software hebt waarmee je fotos kunt bewerken, kun je jouw selfies ook een beetje aanpassen voordat je ze uploadt naar je social media-account. Je kunt allerlei dingen aanpassen: de achtergrond, het kader, de belichting.

hoe maak je goede selfies

Tien tips - hobby en overige

Kijk goed om je heen voordat je een foto maakt, zodat je er zeker van bent dat niets en niemand vest ergens staat te wachten om jouw moment te verpesten. Als het toch iemand lukt om in jouw selfie te sneaken, neem dan nog een foto als de kust weer veilig. Controleer wel goed de achtergrond voordat je je selfie online plaatst. Soms voegen photobombers juist iets toe aan een foto! Gooi een foto niet meteen weg omdat je kleine zusje erop staat. Haar grappige gezicht kan juist leuk contrasteren met jouw serieuze gezicht. Als je je selfie niet opnieuw wilt maken dan kun je de photobomber altijd weg-toucheren met grafische software. Je kunt de foto ook afsnijden met behulp van de software op je smartphone. 6 Fotografeer andere mensen op je selfie. Het eerste criterium van een selfie is dat je er zelf op moet staan, maar er is geen regel die zegt dat je er alleen op moet staan. Neem bijvoorbeeld een selfie met wat vrienden, broers of zussen, je hond of andere mensen.

hoe maak je goede selfies

zorgt altijd voor een prachtige achtergrond. In het voorjaar en in de zomer kun je poseren in het bos of bij een bloeiende struik of bloemen. In de herfst kun je poseren met gekleurde bladeren op de achtergrond en in de winter kun je het prachtige ijs en de sneeuw als achtergrond nemen. Als je niet van natuur houdt, kun je ook een selfie maken in je kamer. Ruim je kamer wel eerst. Je kunt ook iets interessants in de achtergrond laten zien, zolang het maar niet afleidt. Als je bijvoorbeeld van lezen houdt, kun je voor een boekenkast of een stapel boeken poseren. Maar bijvoorbeeld een filmposter waar veel acteurs op staan, kan heel afleidend zijn. 5 Let op photobombers. De boosdoeners van wie je kunt verwachten dat ze je foto gaan verpesten zijn jongere broertjes en zusjes, huilende kinderen en poepende honden.

De 5 meest gestelde vragen over mediaopvoeding mijn

Hoe maak je een goede selfie?

2 Gebruik de camera op de achterkant van je telefoon. Veel telefoons hebben twee camera's: een aan de achterkant en een aan de voorkant. Gebruik altijd de camera aan de achterkant, want deze camera heeft een hogere resolutie. Je moet dus je telefoon omdraaien waardoor je jezelf dus niet kunt bekijken, maar het eindresultaat is wel veel beter. 3 Gebruik geen spiegel, behalve als het echt niet anders kan. De foto zal verkeerd om zijn, je camera is te zien op de foto en er zal een vreemde waas over de foto te zien zijn. De selfie kan ook vervormd worden, omdat een spiegel klachten niet altijd een accuraat spiegelbeeld geeft. De uitzondering op de regel kan zijn als je een selfie wil maken waar je helemaal opstaat, want zonder een spiegel kan het moeilijk zijn om meer dan je hoofd en schouders in beeld te krijgen. Oefen met het nemen van selfies met je linker- en je rechterhand. Kijk met welke hand je de hoek krijgt die je wilt. 4 Zorg voor een mooie achtergrond. De beste eten selfies laten meer zien dan alleen een gezicht, ze tonen ook iets interessants op de achtergrond.

Als je een selfie maakt in een vrij donkere kamer of een kamer met tl-verlichting zul je waarschijnlijk niet tevreden zijn over het resultaat. Daglicht is het meest flatteus, dus maak de selfie bij een raam of buiten. Hou de volgende factoren in gedachten tijdens het maken van de selfie: de zon of de lichtbron moeten zich altijd voor je en een beetje boven ooghoogte bevinden, maar nooit achter. Als het licht van achteren komt, valt er schaduw op je gezicht en mislukt de selfie. 2 je kunt een dun gordijn gebruiken om het zonlicht of een andere lichtbron iets minder fel te maken. Het zachtere licht flatteert meer, maakt je gezichtsvormen zachter en zorgt dat je zonder dat je je ogen hoeft toe te knijpen kunt lachen. Gebruik, indien mogelijk, natuurlijk licht. De kleuren komen dan natuurgetrouwer over dan met kunstlicht. Je kunt schaduw wegnemen door extra kunstlicht, mocht dat nodig zijn. De meeste moderne cameras hebben een automatische kleurcorrectie, mocht je niet de ideale belichting voorhanden hebben. Gebruik je flits alleen als het echt moet. Een flits zorgt voor een glimmend voorhoofd, het vervormt je gezicht en kan ook nog zorgen voor rode ogen.

hoe maak je goede selfies

Eén van die poses is bijvoorbeeld de beroemde 'duckface'. Maar ook opvallend je spieren aanspannen, net doen alsof je slaapt of net doen of de foto zonder dat je het doorhad door iemand anders is gemaakt, valt hieronder. Je krijgt de duckface als je een zoenmond probeert te maken. Als je de aandacht op je lippen wilt vestigen, kun je dat beter doen door wat lipgloss op te doen of bescheiden te glimlachen met je mond dicht. Een overdreven zoenmond ziet er onnatuurlijk uit. Een selfie maken en net doen alsof iemand anders die genomen heeft, mislukt bijna altijd. Iedereen zal aan de foto kunnen zien dat je het wilde laten lijken dat iemand anders hem maakte, maar dat je hem gewoon zelf hebt gemaakt. En reken maar dat je dan commentaar op je foto krijgt. Probeer dus niet te verbloemen dat je de foto zelf maakt, dat levert alleen maar rare fotos op die het tegendeel bewijzen. Deel 2, de juiste omgeving creëren voor betere selfies. Besteed aandacht aan goede belichting. Een goede lichtbron is een belangrijk onderdeel voor elke foto, dus ook voor selfies.

Tien tips voor de perfecte selfie — else Kramer

Is jouw net-uit-bed-look eerder een nachtmerrie dan een droom, dan mag je best wat aanpassingen doen. Ook een klein beetje make-up kan de impressie wekken dat je jouw natuurlijke schoonheid toont. En dat is helemaal het geval als je normaal veel meer make-up draagt dan op je selfie. 8, maak een foto van je schoenen. Als je een foto wilt maken van je voeten omdat je net verschrikkelijk mooie schoenen hebt gekocht, houd de camera dan zo dat je benen richting je voeten dunner lijken. Houd de camera recht naar beneden. Zorg dat de foto begint op je dijen, vrouwen vlakbij je heupen. Zo lijken je benen het langst. 9, weet welke poses niet meer in zijn. Verschillende selfie-poses zijn zo populair geworden dat ze al lang niet meer in zijn. Clichés zijn onder andere poses en acties die worden gedaan in een poging cool of verleidelijk te kijken. hoe maak je goede selfies

6, neem een foto sensitive waar je helemaal op staat. Als een nieuwe outfit wilt showen of je nieuwe figuur wilt laten zien omdat je zoveel bent afgevallen, ga dan voor een grote spiegel staan, zodat je een foto kunt maken van je hele lichaam. Bij deze selfie draait het dus niet alleen meer om je gezicht. Neem fotos waar je helemaal op staat nivea in een opgeruimde ruimte. De nadruk moet op jou liggen, niet op de spullen achter. Een goede tip voor vrouwen om slanker te lijken, is je heupen iets naar voren te bewegen in de richting waar je ook de camera vasthoudt. Beweeg je schouder iets naar voren en laat je andere arm langs je lichaam hangen of leun ermee op je heup. Houd je borst ontspannen naar voren en je benen kun je het best kruisen bij je enkels. 1 7, probeer de natuurlijke look. Je kunt een foto van jezelf maken zoals je eruit ziet in het dagelijks leven en zoals iedereen je kent, maar een snapshot van hoe je eruit ziet als je net uit bed komt of zonder make-up geeft je volgers en social media-vrienden de illusie.

Zo maak je de perfecte # selfie, women s health

Zorg voor een interessante gezichtsuitdrukking. Lachen is altijd goed! Misschien lijkt lachen voor de camera, of voor je telefoon in dit geval, een beetje stom, maar een foto maken van jezelf ziet er toch sowieso al een beetje raar uit, dus die lach kan er ook nog wel bij. Het ziet er juist altijd stom uit als je cool probeert te kijken op een selfie, dus wees schoonheidssalon niet verlegen en laat die prodentglimlach maar zien. Je kunt verschillende manieren van lachen uitproberen. Een bescheiden lach met je mond dicht kan net zo flatterend zijn als een lach met al je tanden bloot. Hoe je ook lacht, een lach is altijd het mooiste en waardevolste wat je kunt dragen, dus je kunt maar beter gewoon lachen op je selfie! Het kan moeilijk zijn om een authentieke gezichtsuitdrukking vast te leggen. Een manier om het echter te doen lijken is proberen jezelf vast te leggen tijdens een bepaalde emotie. Neem een selfie terwijl je een film kijkt waarvan je moet lachen, of net nadat je schokkend nieuws te horen hebt gekregen.

hoe maak je goede selfies

3, lach, of doe iets vrolijks. Het is niet de bedoeling dat je een bedroefd of een sip gezicht trekt. Als je een selfie wilt maken om je nieuwe kapsel te laten zien, zorg dan avis dat je een foto maakt die je haar goed laat uitkomen. Als je een foto van je snor wilt maken, maak hem dan recht van voren. Ook voor het laten zien van je nieuwe bril kun je het beste een foto recht van voren maken. Je kunt ook een selfie maken terwijl je iets dat je net gekocht hebt vasthoudt, of zelfs iets dat je gaat eten. 4, leg de nadruk op én kenmerk van je gezicht. Als je beslist om je op te maken voor je selfie, benadruk dan én kenmerk meer dan de andere. Dit werkt helemaal goed als dat ene iets is wat je heel erg mooi vindt aan jezelf. Als je bijvoorbeeld je ogen heel mooi vindt, doe er dan een beetje extra oogschaduw en mascara op en houd de rest van je gezicht en je lippen neutraal. Als jouw lach het allermooiste aan je is, houd je ogen en wangen dan neutraal, maar kies voor een schitterende lippenstift.

Goede selfies maken - wikihow

Deel 1, een pose aannemen 1, maak de selfie vanuit een goede hoek. Experimenteer met verschillende hoeken en kijk hoe je gezicht eruitziet. Dit is vaak beter dan recht van voren. Als je je hoofd een paar graden naar rechts of links draait worden je gezichtskenmerken minder 'plat'. Hou de camera iets hoger dan je gezicht zodat de camera naar beneden gericht is, hierdoor voet lijken je ogen groter en het voorkomt een 'varkensneus'. Hier zijn nog wat tips voor het vinden van de juiste hoek: Draai je gezicht een beetje om je 'goede kant' te antwerpen laten zien, welke kant dat dan ook. Het is de kant die het meest gebalanceerd en symmetrisch. Voor vrouwen is het een goede tip om de camera schuin boven je gezicht te houden, zodat de selfie een stukje decolleté toont. Omdat deze positie een beetje onnatuurlijk is, is het logisch dat de nadruk op je boezem ligt. Wees dus ook niet verbaasd als je bepaalde reacties van een bepaalde soort mensen krijgt. 2, laat iets nieuws zien. Als je een selfie maakt om bijvoorbeeld je nieuwe kapsel of je nieuwe oorbellen te laten zien, zorg er dan voor dat datgene waar je zo enthousiast over bent goed naar voren komt op de foto.

Hoe maak je goede selfies
Rated 4/5 based on 892 reviews
SHARE

hoe maak je goede selfies Uwixyci, Sun, April, 29, 2018

Een vrij simpele combi-rig met een Wide gape x maat 4 moet het belangrijkste werk doen. Namelijk; haken en houden! Een dikke voorslag in de vorm van de 50lb xt snagleader moet er daarna voor zorgen dat ik de vis niet alsnog verspeel in de takken. Van de snagleader knoop ik ruim 15 meter aan de gevlochten Subbraid hoofdlijn zodat er voldoende demping op de lijn zit bij hard vechtende vissen.

hoe maak je goede selfies Hiqujaf, Sun, April, 29, 2018

Ieder teken van vis willen we meekrijgen. Tijdens het verkennen van de stekken weten we dan eindelijk een eerste visje te spotten. We laten wat partikels voor hem achter en gaan eerst de rest in orde maken. De overige hengels worden tegen een eiland, en op een ondiepe zone gevist. De eilandstek vraagt wat aanpassing van materiaal door een aantal obstakels onder de kant.

hoe maak je goede selfies Ivorady, Sun, April, 29, 2018

Als ik de s ochtends wakker word staat Tijs al te popelen om met de boot het water op te gaan. Hij duikt met zijn lange lijf de 1,80 Vortex in en ik ga met mijn polaroid de kantjes. Helaas zijn we beiden na anderhalf uur zoeken terug op de stek zonder enig teken van karper. We besluiten daarom een centrale stek op het water te pakken en vanuit daar aanknopingspunten te verzamelen.

hoe maak je goede selfies Hucarymi, Sun, April, 29, 2018

Het sissende geluid van het blik bier wat we openen klinkt als muziek in de oren. De komende dagen zal het erg warm worden en we hebben geen koelbox mee, dus dit zal de laatste koude rakker zijn die we dit weekend drinken. Dus we proosten op een mooie sessie en duiken snel onze slaapzakken.

hoe maak je goede selfies Foduro, Sun, April, 29, 2018

Daar staan we dan met onze volle auto midden in Frankrijk, ruim twee kilometer van de stek af en er lijken geen mogelijkheden te zijn om dichter bij het water te komen. Het is inmiddels donker aan het worden dus besluiten we enkel de stretchers, de boot, de foedralen en 2 biertjes op de trolley te gooien. Tegen half 1 s nachts ploffen we compleet gesloopt neer op de stretchers. Eindelijk liggen de belangrijkste spullen aan het water. Maar we hebben nog geen idee van de stek die we willen bevissen, dus we slaan ons kamp op en gaan bij het eerste licht op verkenningstocht.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: